Deutsch - Niederländisch

Familie Schumacher
Lindenallee, 4
B-4750 Bütgenbach
België

PHONE: +32 (0)80 44 59 45
MOBILE: +32 (0)478 83 23 12
Vakantiehuis "ARNIKA" (6-8 personen)

Een keer meer op vakantie gaan, en wel na Bütgenbach.

Bütgenbach heeft een meer van 120 ha groot.

In ons huis zijn de kamers comfortabel en met veel aandacht voor détail ingericht. De keuken bevat een vaatwasser, magnetron en nog vele andere elekttische apparaten. De badkame heeft een douche en een om bad om te ontspannen.

Het vakantiehuis Arnika is kindvriendelijk ingericht en in een rustig omgeving gelegen.

De tuin met een groot grasveld is ideal voor tal van sporten zoals voetbal, volleybal en meer. In de kelder staan fietsen en een speelkamer ter beschikking. Weg van de drukte van het dagelijnks leven kunt u hier diep doorademen.

In midden van een prachtig bos- en weidelandschap ligt het Bütgenbacher meer en trekt niet alleen watersportliefhabbers.
Wie het liever rustiger wil, kan vanaf het gezinsvriendelijke strand de sporters bij het zeilen, surfen of paddelen toe kijken, of zijn eigen maaltijd bij het vissen vangen. Wandelaars kunnen to voet of per fiets van het zachte Warchetallandschap genieten. Wie het avontuur zoekt, komt bij het mountainbiken, het high ropes parcours of de klimmuur op zijn kosten.

Hier bieden wij u verschillende wandelpaden: Rond om het meer van Bütgenbach met een fitness-parcours.
De Hoge Venen ervaren, dat betekent wandelen over moorpisten, natuurpaden en houten loopbruggen.

Naar onze buur in Duitsland, naar Monschau.
Monschau is altijd een bezoek waard. Bij een wandeling door de smalle, kronkelende straatjes is er achter de romantische vakwerkgevels veel te ontdekken.

Hier woont u in een van de moiste gebieden van de Oostkantons. U kunt volopvan de schoonheid van de natuur genieten. Het is de moeite waard hier op vakantie te komen. Hier is uw vakantie in elk seizoen geweldig !

FOTO GALERIJ >>>

U vind meer nieuwe en mooie foto's op volgende websites:
> Ardennes Etape
> Belvilla

Opmerking: Alleen voor niet-rokers en er zijn geen honden of andere huisdieren toegestaan.

Jetzt reservieren